Преимущества

  • Учим по-европейски

    Учим по-европейски

    Гармоничное воспитание каждого ребенка, прививание общечеловеческих ценностей, развитие творческого и духовного потенциала, расширение кругозора и знание иностранных языков. Именно поэтому, в нашем детском саду дети начиная с 3-х летнего возраста, обучаются английскому языку, в творческих мастерских создают новые шедевры, блистают на сцене в мюзиклах и спектаклях на английском языке. Малыши от 1 до 3-х лет под руководством опытных педагогов и психологов шаг за шагом познают мир вокруг себя. Сегодняшние школьники, а завтрашние студенты обучаются английскому языку по аутентичным учебным материалам, издательства Кембридж, Лонгман и т.д. В нашем детском саду изучаются не только иностранные языки, но и традиции и культура других стран. Благодаря этому, расширяется кругозор детей и стираются границы. Для родителей, которые уже сегодня и сейчас думают о будущем своих детей, мы предлагаем подготовку к сдаче международных экзаменов. 
  • Наш центр - территория добра

    Наш центр - территория добра

    Ребенок- это безграничное существо. Он стремится к познанию, духовности и возвышению. Современных детей нельзя воспитывать путем принуждения, приказами, давлением или строгостью. На первое место нужно ставить личность ребенка. Гуманное воспитание - это сотрудничество взрослых и детей. К ребенку нужно проявлять не снисхождение, а уважение. Это основные принципы нашего сада, которыми руководствуются наши педагоги в своей работе.
  • У нас комфортно и уютно

    У нас комфортно и уютно

    В нашем центре просторные и уютные комнаты для занятия детей, в которых все до мелочей продумано для удобства детей и их родителей. Комнаты ожидания для родителей, раздевалки для детей, большой и красивый зал для проведения детских праздников - все выдержано в стиле детского центра, мебель и отделка помещений выполнены из экологически чистых материалов. Для качественного проведения занятий, детский центр располагает большим количеством современных методических материалов, развивающих игр и игрушек, аутентичных учебных пособий.

Мы на фото

О нашем центре

Приватний дитячий садок "Children's Land" у Харкові.

Кожне дитя неповторне і унікальне. Воно відкрите для нових знань, прагне до них і охоче їх вбирає, наче губка. Завдання кожного батька і педагога - поважати і заохочувати спрагу до пізнання, допомагати відкривати світ. Саме принципи Марії Монтессорі лягли в основу приватного дитячого садка "Children's Land" у Харкові.

Які переваги нашого дитячого садка?

Ми не застосовуємо застарілі методики виховання! У нас немає примусу, замість цього ми даємо дитині свободу, право вибору, а ставлення до неї поважне;

Ми навчаємо дітей за європейськими стандартами. Вже з трьох років дітки ходять на ефективні заняття з англійської мови. Це сприяє формуванню правильного вимови, сприйняття англійської мови на слух. В майбутньому дитині буде легше в школі та на іспитах. У нашому приватному дитячому садку для цього є всі необхідні навчальні матеріали і методики;

Наше приміщення оформлене в стилі сучасних дитячих центрів з розвиваючими іграшками та посібниками. Також приватний дитячий сад "Children's Land" обладнаний кімнатою для батьків, великим залом для заходів і затишними кімнатами для занять.

Педагоги використовують цілий перелік передових методик роботи з дітьми, що тільки сприяє засвоєнню матеріалу без крику, примусу та травм для малят. Усі заняття проходять спокійно, комфортно і в благоприємній атмосфері.

ребенок играется на бизи-борд в частном детском саду

Ми маємо 2 філії дитячих садочків у Харкові

ФіліїАдресаКонтакти та ВартістьРайон
Дитячий садок на Гагарінам. Харків, вул. Гольдбергівська, 9
ціни уточнюйте за тел.:
(098) 777-91-87
м. пр. Гагаріна
Дитячий садок на Сухумськійм. Харків, вулю Сухумська 11
ціни уточнюйте за тел.:
(063) 136-90-90
р-н вул. Клочківська
 
Які методики ми використовуємо?
Методи Марії Монтессорі - навчання дитини у віці від 9 місяців до 6 років;
Підготовка малят до школи;
Для того щоб дітки засвоювали англійську з раннього віку, ми беремо за основу методики В. Мещрякової, Baby signing time, а також працюємо з Кембриджськими навчальними матеріалами.
Також ваша дитина зможе розкритися як маленький художник або музикант, у нас є для цього все необхідне.
Ми виховуємо дітей в атмосфері взаєморозуміння та ввічливості. Це відмінна школа життя, оскільки малюки вчаться контактувати один з одним і встановлювати міжособистісні відносини та причинно-наслідкові зв'язки.
Вихованцям приватного дитячого саду "Children`s Land" забезпечено чотириразове харчування, всі продукти сертифіковані та перевірені.


ВАРТІСТЬ ЗАНЯТЬ У ПРИВАТНОМУ ДИТЯЧОМУ САДУ CHILDREN`S LAND У ХАРКОВІ

Оплата здійснюється за абонементною системою. У разі відвідування пробних занять можлива одноразова оплата. Таким чином, як дитина, так і батьки зможуть оцінити переваги відвідування нашого приватного дитячого саду та визначити, чи підходить їм запропонована програма. Дізнатись ціну на абонементи та пробні заняття можна за вказаними на сайті телефонами або безпосередньо в наших філіалах. Команда професійних педагогів візьме на себе підготовку вашої дитини до школи та вивчення англійської мови. Неоспоримо, ви турбуєтеся про майбутнє вашого маляти. Можете бути впевнені, що спеціалісти приватного дитячого саду Children`s Land у Харкові докладуть усіх зусиль, щоб виховати освічену маленьку людину зі здорово сформованим характером та особистістю. Виникли питання? Зв'яжіться з нами прямо за вказаними на сайті контактними даними!


дети изучают цифры в частном детском саду в Харькове дети занимаются творчеством в частном детском саду в Харькове ребенок развивает логику в частном детском саду в Харькове

Чому приватний дитячий сад кращий за державний?

Незважаючи на те, що за останні роки державні дитячі садки почали прибирати і оновлювати методи навчання і спілкування з дітьми, вони все ще значно поступаються приватними дитячими садками.

Давайте просто порівняємо, що пропонують державні та приватні заклади:


Тип дитячого садочкуПриватний садДержавний сад
Наявність місцьЗвернувшись в сад влітку, Ви майже гарантовано отримаєте місце в потрібній групі Місце в саду треба бронювати ледве не з самого народження 
Кількість дітей у групіНевеликі групт 10-15 діточокВеликі групи до 30 дітей
Чвс на кожну дитинуІндивідуальний підхід до кожної дитини і власне контакт малюка з викладачемВихователі не встигають всім дітям приділити увагу
Підготовка викладачів П.В. у приватних садках, на прикладі Children`s Land, полягає у постійному проходженні майстер-класів та розвиваючих програм, пов'язаних з новими підходами в педагогіці та дитячій психології. Устаріла система виховання
Система безпекиС.Б. передбачає, що діти перебувають під постійним контролем вихователів, на території встановлені камери відеоспостереження, та використовуються послуги охоронної фірми.
Слабка система безпеки
Додатковий розвитокДодатково, приватний дитячий сад Children`s Land пропонує своїм вихованцям різноманітні заняття, які сприяють не лише фізичному, але і психологічному та інтелектуальному розвитку дитини.
Мало уваги приділяється додатковому розвитку дитини


НА ЩО ВАРТО ЗВЕРНУТИ УВАГУ ПРИ ВИБОРІ ПРИВАТНОГО ДИТЯЧОГО САДКУ?

Вибір дитячого садка для дитини – це дуже відповідальне рішення. Коли дитина ще така маленька, формується її базове сприйняття світу, ставлення до оточуючих та прийняття себе як особистості і частини суспільства. Тому потрібно дуже ретельно обирати людей, які будуть перебувати поруч із вашою дитиною та дбати про її розвиток.

Адже, як писав великий французький письменник Віктор Гюго: "Початки, закладені у дитинстві людини, схожі на вирізані на корі молодого дерева літери, які ростуть разом з ним, складаючи невід'ємну частину його".

Тож на що ж варто звернути увагу, обираючи приватний дитячий садок для вашої дитини:

Розташування. Дитячий садок поруч з домом – це зручно не лише для батьків, а й для самої дитини. Ви не витрачаєте додатковий час на те, щоб поїхати на інший кінець міста, щоб забрати або відвести малюка, а дитина проводить більше часу вдома в спокійній знайомій атмосфері і менше втомлюється під час тривалих поїздок. Також, приватний дитячий садок поруч з домом – це чудове рішення в умовах пандемії коронавірусу, оскільки це дозволить уникати зайвих поїздок громадським транспортом.

Спрямованість. Великий плюс приватних дитячих садків полягає у різноманітності їх напрямків та концепцій роботи. Сьогодні батьки стали більш усвідомлено підходити до вибору систем виховання дитини, ця інформація стала загальнодоступною та користується великим попитом серед батьків.

Кожен батько сам вирішує, яка система виховання підходить йому та його дитині. До найбільш популярних підходів до виховання в останні роки можна віднести:

- Система Гленна Домана

- Підхід Марії Монтессорі

- Методика Нікітіних

- Система Сесіль Лупан

- Вальдорфська педагогіка

За основоположний принцип роботи з дітьми приватного дитячого саду "Children`s Land" взяті 

Наші принципи роботи нашого дитячого саду, відповідно до Марії Монтессорі:

- Дітей навчають тому, що оточує їх.

- Оточити дитину атмосферою дружби та почуттям необхідності - адже саме так вона навчиться знаходити у цьому світі любов.

- Не говорити погано про дитину - ні перед нею, ні без неї.

- Концентруватися на розвитку доброго у дитині, щоб у результаті у поганого не залишалося місця.

- Бути активним у підготовці середовища. Постійно турбуватися про нього. Показувати малюкові місце кожного розвиваючого матеріалу та правильні способи роботи з ним.

- Бути готовим відгукнутися на заклик дитини, яка потребує нас. Постійно слухати та відповідати на дитину, яка звертається до нас.

- Поважати дитину, яка зробила помилку та зможе зараз або трохи пізніше її виправити, але негайно строго зупиняти будь-яку дію, що загрожує безпеці самої дитини чи інших дітей.

- Бути неустанним, пояснюючи дитині те, що раніше вона не могла зрозуміти - допомагати дитині освоювати невивчене раніше. Робити це, наповнюючи оточуючий світ турботою, стриманістю, тишею та любов'ю. Бути готовим допомогти дитині, яка перебуває у пошуку.

Крім концепції виховання, ви також повинні звернути увагу на додаткові заняття, які пропонує приватний дитячий садок, наприклад:

- Музичний розвиток

- Профільні спортивні заняття

- Уроки мистецтва

- Театральний гурток

- Заняття іноземними мовами

- Корекційні уроки

Кваліфікація педагогів. Якщо в державних садках тільки недавно відмовилися від практики найму мамочок на роль вихователів у обмін на місце у садку для їхньої дитини, то в приватному саду про таку халатність і мови не може йти. Усі педагоги, вихователі, психологи та інший персонал, який працює з дітьми в садку "Children`s Land", працюють виключно за профілем своєї професійної діяльності. Крім цього, ми піклуємося про постійне підвищення кваліфікації наших спеціалістів. Ми зацікавлені у тому, щоб діти отримували найкраще та завдяки нам мали всі необхідні навички для переходу у школу та дружнього сприйняття світу.

Приходячи в новий садок, обов'язково просіть надати дипломи про кваліфікацію педагогів, які будуть працювати з вашими дітьми.

Ремонт, обладнання та безпека. Зверніть увагу на те, як зроблений ремонт у групах та загальних приміщеннях, які матеріали використовувалися, чи є вони безпечними для здоров'я малюка. Також перевірте загальну безпеку в групі: на якому поверсі вона розташована, чи є захист від дітей на вікнах, осмотріть меблі на наявність гострих кутів, перевірте стан санвузла, запитайте про систему безпеки в садочку. Не забудьте уточнити, як і хто може забрати дитину з садка.

Наш садок забезпечує чотириразове харчування, усі продукти сертифіковані і перевірені. Якщо така послуга є в садку, ознайомтеся з меню, узгодьте його, якщо ваша дитина має алергію або вона вегетаріанець (веган). Запитайте сертифікати і, якщо можливо, осмотріть кухню.

Іграшки окрема тема для розмови. Перевірте їх стан, які це іграшки, чи є дрібні деталі, чи є ігри для розвитку, скільки їх, чи вистачає їх для всіх дітей.

Режим роботи. Залежно від вашого графіка занять, шукайте садок з відповідним режимом роботи. Деякі садки працюють неповний день, інші готові залишити дитину на додаткові години. Уточніть цей момент у адміністрації садка.

Відгуки. Не лінуйтеся і не довіряйте відгукам лише на сайті самого дитячого садка. Шукайте відгуки на незалежних платформах, а найкраще спілкуйтеся з батьками дітей, які вже відвідують цей садок. Це будуть найчесніші рекомендації, і ви зможете задати уточнюючі питання.


Дитячий сад поруч зі мною або найближчий дитячий сад.?

Саме за таким принципом багато батьків шукають приватний дитячий сад і потрапляють до нас. Ми завжди раді прийняти нових малят та їхніх батьків до нашої дружньої родини, адже ми стараємося встановити довірливі стосунки не лише з дітьми, а й з їхніми батьками. Ми переслідуємо спільну мету - виховати щасливу і успішну людину, тому налагоджений контакт педагога і батька, їхня злагоджена робота - запорука успіху та комфорту дитини.

Children's Lаnd дбає про комфортні умови для дитини, ми розуміємо і приймаємо, що кожен малятко - це особистість зі своїми потребами, темпераментом та характером. Ми ні в якому разі не порівнюємо дітей між собою, ми даємо їм можливість розвиватися у зручному темпі і прагнемо розвинути їхню індивідуальність, розкрити особистісні якості і навчити приймати їх як достоїнства, а не недоліки.

Крім цього, ми слідкуємо за наявністю та оновленням навчального матеріалу, розвивальних ігор та інших розваг для дитини. У нас проходять індивідуальні та групові заняття різного спрямування, ми вивчаємо природу під час прогулянок у дворі саду, де діти можуть пограти в ігровій зоні та подихати свіжим повітрям.

 ПЛЮСИ ПРИВАТНОГО ДИТЯЧОГО САДКА

На прикладі дитячого саду Children's Land можна виділити наступні позитивні моменти:

- Невеликі групи, розділені за віком малих вихованців.

- Усебічний та індивідуальний розвиток особистості за допомогою різноманітних групових та індивідуальних занять.

- Збалансоване харчування та режим навантажень.

- Безпечне середовище розвитку дитини.

- Розвитком дитини займаються професіонали, які можуть скоригувати його поведінку ще на ранніх етапах і дати рекомендації батькам.

- М'яка та коригована під кожного малятка підготовка до школи.

- Взаємодія педагога та батьків.

Польський письменник і гуманіст Януш Корчак писав: "Ті, у кого не було безтурботного, справжнього дитинства, страждають увесь життя". Тож давайте ж разом створимо щасливе дитинство вашим дітям з Children's Land.